Φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων, για τα Χριστούγεννα 2023 και την Πρωτοχρονιά 2024, θα σηματοδοτήσει η φωτοδότηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Η τελετή για τη φωτοδότηση του κεντρικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου, θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:30, στην πλατεία δίπλα στο Γιαλί Τζαμί, όπου ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης θα κηρύξει την έναρξη της γιορτινής περιόδου και των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Χανίων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εορταστικά τραγούδια-κάλαντα από την Παιδική-Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων και γιορτινές μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, ενώ μετά το άναμμα του δέντρου θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα του Μάνου Παπαδάκη.

Παράλληλα, ο Σύλλογος «El aire circus arts» θα μας παρουσιάσει ένα μαγευτικό σόου με ιπτάμενα ακροβατικά.Πολλές εκπλήξεις και κεράσματα, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους με τη συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept