Γκάζι: Χαμόγελα για τον 34χρονο που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Πέτυχε το χειρουργείο!

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/12) με επιτυχία, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα που είχε εγκλωβιστεί στον εγκέφαλο του Δημήτρη. Οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την ανάρρωσή του, παράλληλα δηλώνουν ότι θα παρακολουθήσουν προσεκτικά την πορεία της υγείας του κατά τις επόμενες ώρες.

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές όταν οι γονείς του Δημήτρη ξέσπασαν σε κλάματα μετά την είδηση της επιτυχούς χειρουργικής επέμβασης.

Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, καθώς είχε υποστεί πυροβολισμό στο κεφάλι το προηγούμενο Σάββατο.

Επίσης, εκτός από τον Δημήτρη, είχαν τραυματιστεί και ο αδερφός του, Γιάννης, και ο 28χρονος φίλος τους, Φραγκίσκος, από τους πυροβολισμούς. Οι δύο τραυματίες είχαν μεταφερθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Γεννηματάς, αλλά σήμερα εξήλθαν από τη Μονάδα και μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο, υποδεικνύοντας σημάδια βελτίωσης.

Σε κατάσταση σοκ η σύζυγος του 34χρονου

Σύμφωνα με το Star, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύζυγός του 34χρονου, η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι πριν από μόλις 18 ημέρες, ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και ο νεαρός Κρητικός, για τον οποίο διοργανώθηκε το μπάτσελορ στην Αθήνα. Είναι άγνωστο το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά ο γάμος του στις 29 Δεκεμβρίου, λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης. Στην Κρήτη έχουν επιστρέψει τα υπόλοιπα μέλη της παρέας και αυτόπτες μάρτυρες με το μυαλό τους να βρίσκεται στους κολλητούς τους.

Το χρονικό των πυροβολισμών

Όλα ξεκίνησαν από λογομαχία για μια λακκούβα. Καθώς οι Κρητικοί αποχωρούσαν από την περιοχή, το τζιπ με τους δύο δράστες, όπως αποχωρούσε από το σημείο, πάτησε σε μια λακκούβα και τους κατέβρεξε. Οι Κρητικοί αντέδρασαν φωνάζοντας. Οι δράστες κατέβηκαν από το τζιπ και άρχισαν να λογομαχούν με την παρέα των παιδιών. Ο ένας εκ των δραστών έριξε χαστούκι στον έναν Κρητικό, εκείνος ανταπέδωσε και ο δεύτερος δράστης έβγαλε όπλο και πυροβόλησε και τους τρεις.

Ο άνδρας που χαστούκισε τον Κρητικό συνελήφθη και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ καταζητείται ο 37χρονος πιστολέρο.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept