Βόροι Ηρακλείου: Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο μουσικοχορευτική εκδήλωση από την Αθλητική Ένωση «ΦΑΙΣΤΟΣ» (βίντεο)

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το συγκρότημα του Γεωργίου Νικηφόρου Ζερβάκη - Δείτε σχετικό βίντεο του Μεσαρίτη Νίκου Μαρκάκη

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο (5 Αυγούστου 2023) μουσικοχορευτική εκδήλωση από την Αθλητική Ένωση «ΦΑΙΣΤΟΣ» στους Βόρους Ηρακλείου, με μουσική υπόκρουση το συγκρότημα του Γεωργίου Νικηφόρου Ζερβάκη.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση για να διασκεδάσει, να χορέψει και να τιμήσει με την παρουσία του τους οργανωτές και την κοινότητα.

“Μια εντυπωσιακή και καλά οργανωμένη χορευτική εκδήλωση από την Αθλητική Ένωση «ΦΑΙΣΤΟΣ» στους Βόρους ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με το συγκρότημα του Γεωργίου Νικηφόρου Ζερβάκη, ενός ξεχωριστού και πολλαπλών μουσικών ικανοτήτων καλλιτεχνικού δημιουργού”, αναφέρει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη, Νίκος Μαρκάκης, που παίρνει βίντεο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πολιτισμός - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept