ΟΦΗ: Για την επιστροφή στις νίκες με κόσμο στις κερκίδες και Δέλλα στον πάγκο

Να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει βαθιά βαθμολογική… ανάσα θέλει ο ΟΦΗ ο οποίος φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στο «Γεντί Κουλέ» για την 23η αγωνιστική της Super League.

Με νέο… αέρα και με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο, ο ΟΦΗ έχοντας ξανά την στήριξη του κόσμου του στις εξέδρες φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό έχοντας απόλυτο στόχο τη νίκη, που θα δώσει ψυχολογία και βαθμολογική… ανάσα στην ομάδα για την συνέχεια και τα δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας που έρχονται.

Όσο πλησιάζει η ώρα του παιχνιδιού τόσο αυξάνεται και η επιθυμία του κόσμου να βρεθεί ξανά στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ», θέλοντας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας όπως γίνεται πάντα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μεγιάδο, ο τραυματίας Μπρεσάν και οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Αδαμάκης, Θεοδοσουλάκης και Σημαντηράκης.

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα.

Αθλητικά - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept