Προεκλογική συνάντηση του Βασίλη Κεγκέρογλου στους Αποστόλους Πεδιάδος – Η συζήτηση με τους τοπικούς φορείς

Τους Αποστόλους Ηρακλείου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Βασίλης Κεγκέρογλου, εχθές Δευτέρα 7 Αυγούστου, όπου ανακοίνωσε τους υποψήφιους της κοινότητας για τον συνδυασμό του.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνομίλησε με τοπικούς φορείς για θέματα και προβλήματα που απασχολούν την εγγύτερη περιοχή.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική ανακοίνωση σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Απόψε στους Απόστολους ανακοινώσαμε τους υποψήφιους για την Δημοτική Κοινότητα Αποστόλων, το Γιώργο Κουμπενάκη νυν πρόεδρο και τους Κώστα Βασιλάκη, Γιάννη Δαμιανάκη, Τατιάνα Καλογεράκη, Πόπη Νικολακάκη και Μαρίνα Ρουσάκη!
Επίσης ανακοινώσαμε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από τους Αποστόλους, Γιώργο Στεφανάκη και Μαριάννα Μαλιωτάκη Καρουζάκη αλλά και του Δημήτρη Σταράκη που έχει προταθεί για ένταξη στο συνδυασμό μας και παρουσιάσαμε το όραμα μας για μια Σύγχρονη Συμπολιτεία, ένα τόπο βιώσιμης ανάπτυξης και ποιότητας ζωής που προϋποθέτει την ανασυγκρότηση και ανάπλαση των οικισμών και πρωτίστως την αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων!!
Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με τοποθέτηση πολλών δημοτών για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν. Ολοκλήρωση αποχετευτικού, δημοτική και αγροτική οδοποιία, καθαριότητα, ανάπλαση πλατείας και γειτονικών δρόμων, φροντίδα για το νεκροταφείο, στήριξη σεισμόπληκτων κλπ Το θέμα όμως που τέθηκε απ´ όλους με επίταση, ήταν τα προβλήματα που προκαλεί η ανεξέλεγκτη λειτουργία του Λατομείου . Η καταγραφή και επεξεργασία των προβλημάτων και των προτάσεων θα αποτελέσει αντικείμενο επεξεργασίας προκριμένου να δρομολογηθούν λύσεις στο πλαίσιο του προγράμματος για τους οικισμούς!
Τέλος, δώσαμε συγχαρητήρια στο πολιτιστικό σύλλογο και σε όλους όσους εργάζονται για τις επιτυχημένες δράσεις στους Απόστολους, όπως η χθεσινή με το φεστιβάλ κρητικής κουζίνας.”

Απόψε στους Απόστολους ανακοινώσαμε τους υποψήφιους για την Δημοτική Κοινότητα Αποστόλων, το Γιώργο Κουμπενάκη νυν…

Δημοσιεύτηκε από Βασίλης Κεγκέρογλου στις Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2023

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept