Ο Γιώργος Σφακιανάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη  

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στο Τοπικό Διαμέρισμα των Πηγαϊδακίων, ο Αγρότης Γιώργος Σφακιανάκης του Μιχαήλ.

Από τους νέους σε ηλικία συνδημότες μας που παραμένουν στα χωριά του δήμου μας, φροντίζοντας & καλλιεργώντας τη γη των παππούδων και των πατεράδων τους, δίνοντας ζωή στην ύπαιθρο, ο Γιώργος Σφακιανάκης αποφάσισε να συμμετέχει στην μεγάλη Συμμαχία για την Πρόοδο του Δήμου Φαιστού. Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Οι Αγρότες του δήμου μας είναι στην πρώτη γραμμή της πρωτοποριακής, για τα δεδομένα της περιοχής μας, κοινής προσπάθειας όλων των δημοτών & των δημοτισσών Φαιστού για να δούμε επιτέλους τον τόπο μας να προκόβει με ισόρροπη ανάπτυξη που να φτάνει μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό. Ειδικά η συμπόρευση μαζί μας των νέων σε ηλικία Αγροτών μας και συνδημοτών μας, όπως ο Γιώργος Σφακιανάκης, με το δυναμισμό, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα που τους διακρίνει, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα γιατί δείχνει πως υπάρχει θέληση για να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ολοκληρωτική αναγέννηση του δήμου μας!

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σφακιανάκης:

“Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε με έργα τα χωριά μας που δυστυχώς είναι αφημένα στην τύχη τους με μεγάλα, χρόνια, άλυτα προβλήματα. Τώρα ήρθε η ώρα των δημοτών  να διεκδικήσουμε όλοι μαζί όσα χρειάζεται ο τόπος μας ώστε να προχωρήσει μπροστά, κρατώντας τους νέους μας στον τόπο που γεννήθηκαν!”.

 

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept