Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο – Μικρές χωματερές πέριξ του Ρεθύμνου

Κοντά στον κόμβο Αμαρίου και σε άλλες γύρω περιοχές του Ρεθύμνου, η εικόνα είναι αποκαρδιωτική.

Κάτοικοι δημιουργούν ανεξέλεγκτα μικρές χωματερές, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι καθαριότητας να επιβαρύνονται υπερβολικά. Η κατάσταση αναγκάζει τους εργαζόμενους να ρισκάρουν τη σωματική τους ακεραιότητα, προσπαθώντας να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων για να μαζέψουν τα σκουπίδια.

Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον όγκο των απορριμμάτων που συσσωρεύονται, κάνοντας έκκληση στους πολίτες να χρησιμοποιούν τα καθορισμένα σημεία απόθεσης για τα ογκώδη τους αντικείμενα. Αυτή η κακή διαχείριση των απορριμμάτων προκαλεί ντροπιαστικές εικόνες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν με σωστή συνεργασία.

Οι υπάλληλοι καθαριότητας απευθύνουν επίσης έκκληση στους κατοίκους του Ρεθύμνου να ζητούν βοήθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες αν δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα απορρίμματά τους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη να προσφέρει καθοδήγηση και, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, πρακτική βοήθεια.

Η αδιαφορία των πολιτών για το πρόβλημα επιβαρύνει το προσωπικό καθαριότητας και δυσκολεύει την προσπάθεια να διατηρηθεί η πόλη καθαρή και ασφαλής για όλους. Η συνεργασία και η υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων είναι απαραίτητες για την αποφυγή αυτών των προβλημάτων.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept