Ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπαμιεδάκης στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Ακόμα μια ισχυρή υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με Επικεφαλής τον Μιχάλη Καραμαλάκη, είναι ο Γιώργος Μπαμιεδάκης, επιχειρηματίας με αντικείμενο τις Ναυτιλιακές επιχειρήσεις και τον Τουρισμό.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος συναντήθηκε με τον κ. Mπαμιεδάκη, και συζήτησαν εκτενώς θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του Δήμου, το κοινό όραμα και τη θέληση για προσφορά στον τόπο, όπως επίσης και ζητήματα για τους εμπλεκόμενους του τουρισμού στο Ηράκλειο.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μπαμιεδάκης δήλωσε:

«Η ενασχόλησή μου με τα κοινά έχει ξεκινήσει από μικρή ηλικία. Ως πολίτης, νιώθω βαθιά υποχρέωση να συνεχίσω να προσφέρω και να υπηρετώ τoν τόπο μου. Λαμβάνω την τιμή ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, να σταθώ δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Με ενωμένες τις δυνάμεις μας, όραμα και σκληρή δουλειά θα συμβάλλουμε στην αλλαγή, στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη της πόλης μας».

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept