Ο Μιχάλης Μπιτσακάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Στο Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος ο Ιδιωτικός Υπάλληλος Μιχάλης Μπιτσακάκης από το Πετροκεφάλι.

Πατέρας ενός παιδιού το οποίο απέκτησε με τη σύζυγο του Άννα Ζαχαριουδάκη σπουδάστρια εγκληματολογίας και φαρμακολογίας ο Μιχάλης Μπιτσακάκης (το γένος Μιχαλομανωλάκη), ζει με την οικογένεια του στο Τυμπάκι, όπου και εργάζεται.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Καλωσορίζω στην Παράταξη μας τον Μιχάλη Μπιτσακάκη, έναν συνδημότη μας εργατικό και δραστήριο, με ιδιαίτερη αγάπη για τον δήμο του και μεγάλη διάθεση να προσφέρει στα κοινά. Γι αυτό και αποφάσισε να συμμετέχει στην “Συμμαχία Προόδου” όλων των δημοτών και των δημοτισσών με κύριο στόχο μια νέα εποχή ανάπτυξης και προόδου για τον δήμο μας!”. 

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Μπιτσακάκης:

“Ο δήμος Φαιστού μπορεί να έχει πολύπλευρη ανάπτυξη γιατί διαθέτει όλα τα προσόντα ως περιοχή, που χρειάζεται ωστόσο έργα και υποδομές, όπου ολοφάνερα υστερεί. Ήρθε ωστόσο η ώρα, όλοι εμείς που ζούμε, εργαζόμαστε και πονάμε αυτόν το δήμο να παλέψουμε μαζί για την προκοπή του!”

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept