Ηράκλειο: Ο φύλακας – άγγελος του ήταν ναυαγοσώστης – Έπαθε επιληπτική κρίση και τον έσωσε!

Το μεσημέρι της Τετάρτης 05/06, μια επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε από το πλήρωμα του ναυαγοσωστικού σκάφους “Ωκεανίς”.

Η περίσταση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της ασφάλειας στις θαλάσσιες δραστηριότητες και την αποτελεσματική αντίδραση σε περιστάσεις κινδύνου.

Λίγο μετά τις 13:00, η ομάδα επιχειρησιακού ελέγχου της Χερσονήσου ειδοποιήθηκε από ένα εκδρομικό σκάφος για μια επείγουσα κατάσταση. Ένας επιβάτης είχε πέσει θύμα επιληπτικού επεισοδίου και τραυματισμού, ενώ το σκάφος βρισκόταν αγκυροβολημένο ανοιχτά της παραλίας, δυτικά της Σταλίδας.

Η αντίδραση του πληρώματος της “Ωκεανίς” ήταν άμεση και οργανωμένη. Με τον απαραίτητο εξοπλισμό και την εμπειρία τους, προχώρησαν στην ασφαλή περισυλλογή του επιβάτη, παρέχοντας ταυτόχρονα τις πρώτες βοήθειες και διασφαλίζοντας τη σταθεροποίηση της κατάστασής του.

Μετά την επιτυχή διάσωση, ο τραυματίας μεταφέρθηκε ασφαλώς στο λιμάνι της Χερσονήσου, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να λάβει την αναγκαία ιατρική περίθαλψη.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept