Βαριά θλίψη στο Ηράκλειο και στην κρητική μουσική: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Παντερμογιάννης

Ο Γιάννης Παντερμάκης (Παντερμογιάννης), ένας αυθεντικός Κρητικός, δεν είναι πλέον κοντά μας.

Έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, αφήνοντας πίσω του μια παρακαταθήκη γεμάτη αυθεντική λεβεντιά και αληθινή αγάπη για την Κρήτη. Ήταν ένας άντρας με βαθιές αξίες, που σεβόταν την παράδοση και ζούσε με πάθος τη ζωή του.

Ήταν στενός φίλος του Βασίλη Σκουλά και του Νίκου Ξυλούρη και πολλών πολλών άλλων και οι δεσμοί που ανέπτυξε μαζί τους ήταν βαθιοί και ειλικρινείς.

Η φήμη του ξεπέρασε τα όρια της Κρήτης μιας και ήταν πρόεδρος για πολλά χρόνια στον Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω. Μάλιστα, ο σύλλογος των αποχαιρετά: «Φτωχότερη η οικογένεια του Συλλόγου μας. Έφυγε από την ζωή ένας από τα Ιστορικά μέλη και για πολλά χρόνια πρόεδρός του συλλόγου μας ο Γιάννης Παντερμάκης .

Το ΔΣ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του καθώς και στον γιό του και αντιπρόεδρο μας Νίκο Παντερμάκη. Καλοστρατιά Φίλε Παντερμογιάννη , καλό Παράδεισο….».

Ο γνωστός λαουτιέρης Μανούσος Πλυμάκης τον αποχαιρετάει:

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο Τεφέλι Ηρακλείου, όπου φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν με αγάπη και σεβασμό.

Η ανάμνηση του Γιάννη Παντερμάκη θα ζει πάντα μέσα από τα τραγούδια, τις ιστορίες και τις αξίες που άφησε πίσω του. Καλό ταξίδι, αγαπημένε Παντερμογιάννη.

Δείτε μερικά από τα τραγούδια του:

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept