Κρήτη: Στις εισαγγελικές αρχές οι 16 συλληφθέντες για τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις – Μέσα σε κούτα η ογκώδης δικογραφία (pic)

Στον εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκαν αργά το μεσημέρι οι 16 συλληφθέντες σε περιοχή της Κισάμου κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί είναι ογκώδης και λόγω του αριθμού των συλληφθέντων αλλά και λόγω του αριθμού των κατηγοριών που τους βαραίνουν.

Ειδικότερα, κατηγορούνται για –κατά περίπτωση- εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, πρόκληση σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά των υπαλλήλων και για παράβαση των νόμου για τα όπλα, καθώς και για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Ενδεικτικό του όγκου της δικογραφίας είναι το γεγονός ότι αυτή χρειάστηκε να μεταφερθεί στην εισαγγελία μέσα σε κούτες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Κρήτη: Στις εισαγγελικές αρχές οι 16 συλληφθέντες για τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις - Μέσα σε κούτα η ογκώδης δικογραφία (pic)

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept