Ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» λόγω έλλειψης κλιματισμού!

Ανεπίτρεπτες συνθήκες επικρατούν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» λόγω δυσλειτουργίας του κλιματιστικού συστήματος, προκαλώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα στους χώρους αναμονής.

Μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου και με την αυξημένη επισκεψιμότητα να κορυφώνεται, τόσο οι επιβάτες όσο και το προσωπικό του αεροδρομίου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Οι επιβάτες, περιμένοντας στις αίθουσες αναχωρήσεων, αναγκάζονται να χρησιμοποιούν αυτοσχέδιους τρόπους για να δροσιστούν, όπως βεντάλιες και χαρτιά, καθώς τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν επαρκώς, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν υποβληθεί.

Επιβάτες όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων ηλικιωμένων και παιδιών, αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της έλλειψης δροσιάς. Η κατάσταση επιδεινώνεται από τον μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών που βρίσκονται στο αεροδρόμιο κατά τη θερινή περίοδο, αυξάνοντας την ένταση και την ταλαιπωρία. Οι χώροι αναμονής, γεμάτοι από ανθρώπους που περιμένουν την επιβίβασή τους, μετατρέπονται σε αποπνικτικούς θαλάμους, καθώς οι θερμοκρασίες σκαρφαλώνουν και η υγρασία κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο δυσάρεστη.

Παρά τις προσπάθειες του προσωπικού να διαχειριστεί την κατάσταση και να παρέχει βοήθεια όπου είναι δυνατόν, η γενική αίσθηση είναι ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι ανεπαρκή. Οι επιβάτες εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την έλλειψη ενημέρωσης και τις καθυστερήσεις στην αποκατάσταση της κανονικότητας. Οι αρχές του αεροδρομίου δεν έχουν ακόμη δώσει επίσημη απάντηση για το πρόβλημα του κλιματισμού ή για τα βήματα που θα ληφθούν για την επίλυση του ζητήματος.

Η κατάσταση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου θέτει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την προετοιμασία και τη διαχείριση κρίσεων από πλευράς των αρμόδιων αρχών, ιδιαίτερα σε μια περίοδο με τόσο αυξημένη κίνηση επιβατών. Οι ταξιδιώτες ελπίζουν σε άμεση βελτίωση των συνθηκών, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού συνεχίζουν να προκαλούν δυσφορία και ταλαιπωρία.

Το πρόβλημα της δυσλειτουργίας του κλιματισμού σε έναν από τους κύριους κόμβους μεταφοράς τουριστών στο νησί εγείρει σημαντικά ζητήματα σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στους επισκέπτες και τους ντόπιους.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept