Ηράκλειο: Πήγε στα ΚΤΕΛ για να παραλάβει δέμα με… χασίς!

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο, όπου η Δίωξη Ναρκωτικών απέτρεψε τη μεταφορά σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών με τη χρήση δημόσιων συγκοινωνιών.

Το περιστατικό αφορά την κατάσχεση ενός δέματος που περιείχε τέσσερα κιλά κάνναβης και το οποίο στάλθηκε μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ από τα Χανιά στο Ηράκλειο.

Οι αρχές είχαν πληροφορίες για τη μεταφορά των ναρκωτικών και ήταν σε επιφυλακή. Όταν ο 28χρονος άνδρας, καταγόμενος από ένα κεφαλοχώρι του δήμου Γόρτυνας, έφτασε στο σταθμό του ΚΤΕΛ για να παραλάβει το δέμα του, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον συνέλαβαν αμέσως.

Μετά τη σύλληψη του 28χρονου, οι αρχές συνέχισαν την έρευνά τους στο σπίτι του. Εκεί, εντόπισαν και κατάσχεσαν επιπλέον ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους μεγαλύτερου του ενός κιλού. Συνολικά, οι αρχές κατάσχεσαν 5,4 κιλά χασίς από τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Ο 28χρονος, ο οποίος τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, θα πρέπει να λογοδοτήσει για την κατοχή και διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept