Κρήτη: Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς – Έκλεβαν τουρίστες σε χώρους στάθμευσης

Στη σύλληψη τριών νέων προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά για δυο υποθέσεις κλοπών και μια υπόθεση ληστείας σε περιοχές του δήμου Χανίων και του Πλατανιά.

Πιο συγκεκριμένα οι τρεις συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από 01 έως 05.07.2024 αφαίρεσαν από πέντε τουρίστες προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 2.430 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews οι τρεις νέοι εντόπιζαν τα θύματα τους τα οποία και στις τρεις περιπτώσεις ήταν τουρίστες οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και τα ακολουθούσαν σε χώρους στάθμευσης όπου πήγαιναν να πάρουν τα οχήματα τους.

Στην συνέχεια τους αφαιρέσουν κοσμήματα και χρήματα που είχαν μαζί τους. Μάλιστα σε μια εκ των περιπτώσεων αφαίρεσαν με βία χρήματα από το θύμα τους.

Τα θύματα έντρομα απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλαν τα περιστατικά με τους τρεις φερόμενους ως δράστες τελικά να συλλαμβάνονται χθες.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ρολόγια χειρός και το χρηματικό ποσό των 315 ευρώ.

Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept