Κρήτη: Απείλησε γιατρό που θεώρησε ότι έκανε εσφαλμένη γνωμάτευση!

Ένα πολύ ευαίσθητο περιστατικό, με άσχημη δυστυχώς κατάληξη, έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ένας ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων νιώθοντας αδιαθεσία. Εκεί τον εξέτασε ειδικικευόμενος ιατρός, με τα αποτελέσματα της εξέτασης να είναι καλά για τον ηλικιωμένο. Μάλιστα, ο ειδικευόμενος έλαβε το “οκ” του Επιμελητή και προϊστάμενού του, γιατρού.

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, ο ασθενής επανήλθε με αδιαθεσία στα επείγοντα και οι εκ νέου εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη. Μάλιστα, νοσηλεύτηκε στα επείγοντα και λίγες ημέρες αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Όπως καταγγέλλεται από τον Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου Χανίων, στενός συγγενής του θανόντος απείλησε λεκτικά τον ειδικευόμενο γιατρό ότι θα προβεί σε πράξη βίας εις βάρος του.

Σε κάθε περίπτωση για το συγκεκριμένο συμβάν ανακοίνωσε στάση εργασίας ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων που καταδικάζει το παραπάνω συμβάν και την απειλή προς τον ιατρό:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και η ΕΓΕΣΥΧ Γ.Ν.Χ ενημερώνουν από κοινού την τοπική κοινωνία του Νομού Χανίων ότι την Τετάρτη 10 Ιουλίου θα προβούν σε στάση εργασίας από τις 12.00 έως και τις 13.00 στον προαύλιο χώρο των Επειγόντων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την λεκτική επίθεση- απειλή για την σωματική ακεραιότητα στον συνάδελφο ειδικευόμενο Ιατρό που εφημέρευε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων.

Δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε μορφή βίας προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χανίων και όλα τα περιστατικά θα καταγγέλλονται στις αρμόδιες αρχές.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept