Συνάντηση την Παρασκευή (12/07) με σκοπό την οργάνωση της σπουδαίας εκδήλωσης στις 1 Αυγούστου στην Πόμπια!

Αύριο, στις 6:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των φορέων του χωριού στο Γυμνάσιο Πόμπιας, με σκοπό την οργάνωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης για την 1η Αυγούστου 2024.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους αγαπούν το Γυμνάσιο και Λύκειο Πόμπιας.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Πόμπιας Ανδρέας Πωλιουδάκης αναφέρει: «Αύριο και ώρα 6:30 το απόγευμα Θα γίνει συνάντηση από όλους τους φορείς τού χωριού στο Γυμνάσιο Πομπιας με σκοπό την οργάνωση της προγραμματισμένης εκδηλώσεις 1- Αυγούστου 2024 η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους που αγαπάτε το γυμνάσιο – λύκειο Πομπιας, ελάτε να πούμε την γνώμη μας να δώσετε τις ιδέες σάς ώστε η πρώτη Αυγούστου να είναι μια αξέχαστη βραδιά σε όλους μας όπως και οι στιγμές που πολλοί από εμάς περάσαμε μέσα και έξω από αυτό το χώρο».

Η εκδήλωση

Μια ιδιαίτερη συνάντηση διοργανώνεται φέτος για τους αποφοίτους του ιστορικού Γυμνασίου Πόμπιας.

Στις 1 Αυγούστου 2024, το σχολείο ανοίγει τις πόρτες του και καλεί όλους τους παλιούς μαθητές να έρθουν να ξαναζήσουν τις όμορφες στιγμές της σχολικής τους ζωής και να συναντήσουν τους παλιούς τους συμμαθητές.

Η πρωτοβουλία στοχεύει να φέρει ξανά κοντά ανθρώπους που μοιράστηκαν τα μαθητικά τους χρόνια σε αυτό το ιστορικό σχολείο. Το σχολείο προσβλέπει στο να γίνει αυτή η εκδήλωση ένα θεσμός, με ποικίλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στις αρχές Αυγούστου.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να στείλουν παλιές φωτογραφίες από τα σχολικά τους χρόνια, οι οποίες θα προβληθούν την βραδιά της συνάντησης. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να θυμηθούν τις στιγμές που έζησαν στο σχολείο και να μοιραστούν αυτές τις αναμνήσεις με τους συμμαθητές τους.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept