Ηράκλειο: Ένας χρόνος χωρίς τον Σταύρο Χαλκιαδάκη

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Τυλίσου, Σταύρου Χαλκιαδάκη.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, η οικογένειά του θα τιμήσει τη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Τύλισο. Το μνημόσυνο θα τελεστεί στις 08:30.

Ποιος ήταν

Ο Σταύρος Χαλκιαδάκης υπήρξε μια από τις εμβληματικές μορφές της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού, ένας άνθρωπος με όραμα για τον τόπο του και αγάπη για τους συνδημότες του. Ο Σταύρος Χαλκιαδάκης είχε επίσης συνδέσει το όνομά του με τον αθλητισμό και την ποδοσφαιρική ομάδα της Τυλίσου, ενώ είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ.

Με πλούσιο βιογραφικό ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών δήμαρχος Τυλίσου, έχοντας προσφέρει πλούσιο έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του. Υπήρξε επίσης ειδικός συνεργάτης σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Μεταξύ άλλων διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Τοπικών Ενώσεων Δήμων Κοινοτήτων Κρήτης, μέλος της διοικούσας επιτροπής ΤΕΔΚ Νομού Ηρακλείου, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηρακλείου, μέλος της διοίκησης της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, μέλος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ.α. Ο Σταύρος Χαλκιαδάκης συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια για την αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept