Απίστευτη απάτη στην Κρήτη: Της έστειλε μέχρι και ταξί για να την πάει στην εταιρεία μεταφοράς χρημάτων – Έγιναν «καπνός» 4.000 ευρώ!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση μιας καλοσχεδιασμένης απάτης που έλαβε χώρα σε φοροτεχνικό γραφείο, όπου ένας απατεώνας κατάφερε να αποσπάσει 4.000 ευρώ από πελάτισσα, χρησιμοποιώντας την επωνυμία του γραφείου και το όνομα ενός υπαλλήλου.

Ο δράστης, προσποιούμενος τον υπάλληλο του φοροτεχνικού γραφείου, επικοινώνησε με την πελάτισσα και της υποσχέθηκε ότι θα λάμβανε επίδομα ύψους 250 ευρώ. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι, λόγω λάθους, είχε καταχωρίσει 4.000 ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό της και της ζήτησε να επιστρέψει τα χρήματα για να μην χάσει τη δουλειά του.

Με τη βοήθεια ενός ταξί, το οποίο έστειλε ο δράστης, η πελάτισσα μεταφέρθηκε σε εταιρεία μεταφοράς χρημάτων και κατέθεσε δύο φορές το ποσό των 2.000 ευρώ. Ο απατεώνας έδωσε οδηγίες στον υπάλληλο της εταιρείας μέσω του τηλεφώνου της πελάτισσας, ισχυριζόμενος ότι ήταν συγγενής της.

Στη συνέχεια, ο δράστης προσπάθησε να αποσπάσει ακόμα 2.000 ευρώ, αλλά η πελάτισσα κατάλαβε την απάτη και αρνήθηκε να συνεργαστεί περαιτέρω, λέγοντάς του ότι δεν είχε άλλα χρήματα.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, το οποίο διερευνά τις λεπτομέρειες της απάτης.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιάννης Γουλιδάκης, φοροτεχνικός και πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας, ενημερώνοντας για το περιστατικό.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept