Μεγάλη φωτιά στα Άκρια του Δήμου Γόρτυνας – Εκκενώνονται 4 χωριά!

Νέος συναγερμός στο Ηράκλειο για φωτιά στην περιοχή των Άνω Ακρίων του δήμου Γόρτυνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας κινητοποιώντας τις Πυροσβεστικές δυνάμεις, εναέριες αλλά και επίγειες.

Νωρίτερα η Πυροσβεστική κλήθηκε για δυο πυρκαγιές, η μια στην περιοχή του Θραψανού, ενώ η άλλη στον Προφήτη Ηλία, με την πρώτη να βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο. Στον Προφήτη Ηλία, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής μάχονται με τις αναζωπυρώσεις.

Μάλιστα ήχησε το 112. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά δυναμώνει και όλο και όλο και περισσότερες δυνάμεις μεταβαίνουν στο σημείο.

Στις 17.27 ήχησε ξανά το 112, ενημερώνοντας τους κατοίκους των περιοχών Άνω και Κάτω Ακρίων, Μοριάς και Ατσιπάδων να απομακρυνθούν προς το χωριό Ασήμι.

 

εκκένωση 112

 

Λίγο μετά τις 17.00 ήχησε το 112 για πρώτη φορά σε κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, για την ενημέρωση τους σχετικά με την ύπαρξη πυρκαγιάς στα Άκρια, ζητώντας τους να μείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

112

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept