Αντιδράσεις και ανησυχία σε χωριά της Κρήτης για «επικίνδυνες πτήσεις» της Πολεμικής Αεροπορίας

Σφοδρές αντιδράσεις και ανησυχία φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει πτήσεις μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τα χωριά του δημοτικού διαμερίσματος Αρωνίου στην Κρήτη.

Το zarpanews.gr δημοσίευσε επιστολή μέσω της οποίας 15 κάτοικοι ζητούν να μειωθούν οι πτήσεις, καθώς, όπως τονίζουν, η κατάσταση που βιώνουν τους έχει φέρει στα όριά τους.

«Επικίνδυνες πτήσεις πάνω από τα χωριά του Δημοτικού διαμερίσματος Αρωνίου (Καθιανά, Παζινός, Αργουλιδές, Πιθάρι) στις 16/7/2024 από την πολεμική αεροπορία. Σας παρακαλούμε όπως να μην επαναληφθεί ξανά πάνω από τα χωριά μας. Αν συμβεί το μοιραίο, τι θα έχουμε να λέμε;», τονίζεται στη σχετική επιστολή.

«Η συγκεκριμένη πτήση επαναλαμβάνεται αρκετές φορές μέσα στον χρόνο», αναφέρουν οι κάτοικοι.

Κρήτη: Τι ζητούν οι κάτοικοι
«Επίσης, θα θέλαμε να επισημάνουμε για τις συνεχόμενες πτήσεις πως θα ήταν καλό να μειωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο μέτρο του δυνατού, γιατί αυτό που βιώνουμε από τον εκκωφαντικό θόρυβο μας φέρνει στα όρια της ψυχικής και της σωματικής μας ηρεμίας», σημειώνουν χαρακτηριστικά πολίτες που μένουν στα συγκεκριμένα χωριά της Κρήτης.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept