Έψαχναν αλκοόλ, έκαναν χαμό στην πτήση και ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου!

Ένα επιβατικό αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Αίγυπτο προς την Αγγλία πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, μετά από επεισόδιο που προκλήθηκε από δύο επιβάτες.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι, ένας άνδρας γεννηθείς το 1990 και μία γυναίκα γεννηθείσα το 1984, προκάλεσαν αναστάτωση κατά τη διάρκεια της πτήσης εξαιτίας της επιθετικής τους συμπεριφοράς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο επιβάτες άρχισαν να αναζητούν αλκοόλ και όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να προμηθευτούν, άρχισαν να επιδεικνύουν ανάρμοστη και επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα και τους άλλους επιβάτες. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του πληρώματος να ηρεμήσουν την κατάσταση και να επιβάλλουν τους κανονισμούς ασφαλείας, το ζευγάρι δεν συμμορφώθηκε.

Υπό το φόβο περαιτέρω κλιμάκωσης του περιστατικού και για την ασφάλεια όλων των επιβαινόντων, ο πιλότος έλαβε την απόφαση να κατευθύνει το αεροπλάνο προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου για έκτακτη προσγείωση. Με την άφιξη του αεροσκάφους στο Ηράκλειο, οι τοπικές αστυνομικές αρχές επιβιβάστηκαν και προχώρησαν στη σύλληψη του ζευγαριού, το οποίο οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση και περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept