Ηράκλειο: Τρεις ανήλικοι έκαναν φασαρία έξω από το σπίτι του τα ξημερώματα, εκείνος τους παρατήρησε και δέχθηκε…. πυροβολισμούς!

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία ένας 58χρονος κάτοικος του Ηρακλείου. Σύμφωνα με την καταγγελία του και όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, τρεις νεαροί προκάλεσαν φασαρία έξω από το σπίτι του, στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ησυχάσει.

Όταν ο 58χρονος βγήκε από το σπίτι του και τους ζήτησε να σταματήσουν, οι τρεις νεαροί, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, τον απείλησαν φραστικά. Καθώς έφευγαν, πυροβόλησαν τρεις φορές προς το σπίτι του, προκαλώντας φθορές.

Μετά την καταγγελία, η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση ενός 17χρονου ως έναν από τους δράστες. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 17χρονου, παρουσία της 49χρονης μητέρας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αεροβόλα όπλα, τρεις γεμιστήρες, ένα μαχαίρι και οκτώ κάλυκες.

Η μητέρα του ανήλικου συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept