Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για το φριχτό τροχαίο με θύμα τον συνταξιούχο αστυνομικό

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης για το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 61χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, Γιάννη Δρακωνάκη.

Συνελήφθησαν ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας και ο 55χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου.

Ο 61χρονος Γιάννης Δρακωνάκης ένιωσε αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου με τη μοτοσικλέτα του στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του αεροδρομίου. Ένα διερχόμενο αγροτικό σταμάτησε για να τον βοηθήσει, αλλά τότε ένας οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πέφτοντας πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και παρασύροντας μαζί τους τον άτυχο δικυκλιστή.

Ο Δρακωνάκης εγκλωβίστηκε κάτω από τη νταλίκα. Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς και φίλους του, καθώς και την αστυνομική κοινότητα…

 

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept