Βαριά θλίψη στο Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός πάτερ Αλέξανδρος

Βαρύ το πένθος στο Ηράκλειο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του πάτερ Αλέξανδρου Παναγιωτάκη.

Ο πάτερ Αλέξανδρος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, υπηρετώντας ως ιερέας στις Αγιές Παρασκιές. Ξεχώριζε για το έντονο κοινωνικό του πρόσωπο και την αγάπη του για τον συνάνθρωπο.

Η θλίψη είναι μεγάλη και στον αθλητικό χώρο του Ηρακλείου, καθώς υπηρέτησε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω της Ομόνοιας Καλλιθέας, κερδίζοντας μόνο φίλους.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Ηρόδοτος, αποχαιρετώντας τον αγαπητό πάτερ Αλέξανδρο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει: «Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πολύ αγαπητού πάτερ Αλεξάνδρου Παναγιωτάκη για την τεράστια απώλειά του.

Ένας άνθρωπος με πλούσιο κοινωνικό έργο και ανιδιοτελή προσφορά τόσο στους συνανθρώπους μας όσο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο υπηρέτησε μέσω της Ομόνοιας Καλλιθέας με πολύ αγάπη, προσωπικός φίλος του προέδρου της ομάδας μας Μανώλη Λημναίο με καθημερινή επαφή και επικοινωνία ανάμεσά τους.

Ο πάτερ Αλέξανδρος που είχε μόνο φίλους στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο, στην Κρήτη αλλά και όσοι τον γνώρισαν είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.

Μια πολύ στενάχωρη μέρα για μας, πάτερ Αλέξανδρος θα σε θυμόμαστε για πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept