Ηράκλειο: Συνελήφθη και ο τέταρτος καταζητούμενος για τις μπαλωθιές σε γλέντι που έφεραν αναστάτωση

Συνελήφθη και ο τέταρτος από το γλέντι με τις μπαλωθιές στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Κεφαλοβρύσι του Δήμου Βιάννου.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί (21/07), σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, συνελήφθη ένας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα προχθές (20/07), κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε οικία ημεδαπού, όπου σημειώθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, πραγματοποίησαν έρευνες στην οικία του κατηγορούμενου και στους περιβάλλοντες χώρους.

Κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, 77 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, καθώς και 61 κάλυκες. Η εύρεση αυτού του οπλισμού ενισχύει τις κατηγορίες για παράνομη κατοχή και χρήση όπλων.

Νωρίτερα, είχαν συλληφθεί ακόμα τρεις άνδρες για παρόμοιες παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, καθώς και για άλλα αδικήματα, όπως παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και απειλή.

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου, το οποίο συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση των περιστατικών και την απόδοση δικαιοσύνης.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept