«Εγκεφαλικό» για παραγωγό στο Ηράκλειο – Του έκλεψαν 7 στρέμματα καρπούζια!

Σοκ υπέστη παραγωγός στην περιοχή των Πραιτωρίων του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, όταν διαπίστωσε ότι επτά από τα δεκαπέντε στρέμματα με καρπούζια που καλλιεργούσε είχαν κλαπεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στις καλλιέργειες και κατέστρεψαν επτά στρέμματα καρπουζιού, τα οποία βρίσκονταν στο πρώτο στάδιο ανάπτυξής τους, προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά στον παραγωγό.

Η απώλεια της μισής παραγωγής του έχει επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις στα οικονομικά του, καθώς η καταστροφή των καρπουζιών σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να επωφεληθεί από την πώλησή τους στην αγορά.

Ο παραγωγός απευθύνθηκε άμεσα στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ) για βοήθεια. Ωστόσο, η αστυνομία τον παρέπεμψε στην Αγρονομία, όπου οι υπεύθυνοι τον ενημέρωσαν ότι χρειάζεται υπομονή, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο όχημα για να πραγματοποιηθεί αυτοψία στον τόπο του συμβάντος.

Η αδυναμία των αρχών να ανταποκριθούν άμεσα στην καταγγελία δημιουργεί έντονη ανησυχία και απογοήτευση στον παραγωγό, ο οποίος αντιμετωπίζει ήδη σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της κλοπής.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept