Κρήτη: Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας – Σε Safe House 32χρονη – Panic button ζήτησε μια 56χρονη

Οι αρχές στα Χανιά ασχολούνται με δύο σοβαρές περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, στις οποίες θύματα είναι γυναίκες που κατήγγειλαν τους πρώην συντρόφους τους για απειλές και παρακολούθηση.

Στην πρώτη περίπτωση, μια 32χρονη γυναίκα από περιοχή του Δήμου Χανίων κατήγγειλε τον 49χρονο πρώην σύντροφό της για απειλές και εξύβριση. Η γυναίκα, τρομοκρατημένη από την συνεχιζόμενη βία που είχε υποστεί στο παρελθόν, ζήτησε και έλαβε προστασία σε Safe House στα Χανιά.

Στη δεύτερη περίπτωση, στο Σέλινο Χανίων, μια 56χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον 55χρονο πρώην σύντροφό της για παρακολούθηση και απειλές. Το περιστατικό κορυφώθηκε όταν, καθώς περπατούσε στην περιοχή, τον είδε να την ακολουθεί και πάτησε το panic button. Ο 55χρονος συνελήφθη άμεσα και στο αυτόφωρο του επιβλήθηκε ποινή 21 μηνών με αναστολή, καθώς και απαγόρευση να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των υποθέσεων, με στόχο την προστασία των θυμάτων και την επιβολή του νόμου στους δράστες.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept