Κρήτη: Καταγγελία για απλήρωτο λάδι από εταιρεία με μεγαλομέτοχο τη Μονή Τοπλού!

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων, με ανακοίνωση της, “δηλώνει την αλληλεγγύη της στους συναδέλφους ελαιοπαραγωγούς από τη Σητεία που παλεύουν για να πληρωθούν το ελαιόλαδο που τους χρωστάει η εταιρεία Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε.

Όπως σημειώνει η Ομοσπονδία, “πρόκειται για ελαιόλαδο το οποίο η εταιρεία τους το πήρε και ποτέ δεν τους πλήρωσε, παρόλο που το έχει πουλήσει και το έχει εισπράξει”.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Ομοσπονδία, “μεγαλομέτοχος της εταιρείας είναι η Μονή Τοπλού η οποία ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και έχει ορίσει διευθύνοντα σύμβουλο τον ηγούμενο της Μονής”.

“Να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους και να σταματήσουν τώρα τα παιχνίδια που παίζουν σε βάρος των μικρών αγροτών αλλά και των εργαζομένων. Να πληρωθούν άμεσα και στο σύνολό τους οι οφειλές στους βιοπαλαιστές αγρότες”, ζητά η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept