ΠΑ.Γ.Ν.Η: Ευχαριστήριο ασθενή για την ουρολογική κλινική – Ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στο τμήμα της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η) και συγκεκριμένα, στον ουρολόγο επιμελητή Β’  Ε.Σ.Υ.  κο Σκαμάγκα Ιορδάνη, στην επιστημονική του ομάδα καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό για το ειλικρινές ενδιαφέρον και τη φροντίδα που επέδειξαν στο πρόβλημά μου. (Αποφρακτική ουροπάθεια αριστερά λιθιασικης αιτιολογίας). Αφενός με την άμεση τοποθέτηση – εφαρμογή  pigtail πραγματοποιήθηκε ο ομαλή λειτουργία του νεφρού, αφετέρου με τις απαραίτητες συνεδρίες εξωσωματικών λιθοτριψιών είχαμε ως αποτέλεσμα την απόλυτη αποκατάσταση της υγεία μου.
Ευχαριστώ  για την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, την ευγένεια, τη συνέπεια και την προσήλωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου και γενικά της πάθησής μου. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και αξιέπαινο το έργο του εν λόγου τμήματος, τις ατελείωτες ώρες που καλούνται να υπηρετούν τακτικά αλλά και έκτακτα περιστατικά όπως το δικό μου.

Με εκτίμηση: Κωνσταντίνος Κ.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept