Κρήτη: Ανήλικος συνελήφθη για ναρκωτικά – Χειροπέδες και στη μητέρα του

Το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου προχώρησαν στη σύλληψη ενός ανήλικου.

Ο ανήλικος κατηγορείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 7,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο νεαρός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τη συγκεκριμένη ποσότητα κάνναβης. Παράλληλα, συνελήφθη και ο γονέας του ανηλίκου για παραμέληση της εποπτείας του ανηλίκου τέκνου της.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και οι λεπτομέρειες γύρω από την κατοχή των ναρκωτικών ουσιών από τον ανήλικο.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνουν τις αρχές για οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα, προκειμένου να προστατευτούν οι νέοι από την επικίνδυνη παγίδα των ναρκωτικών.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept