Κρήτη: Ανήλικοι έβαφαν με σπρέι και κολλούσαν αυτοκόλλητα σε πινακίδες του ΚΟΚ – Είχαν και μαχαίρι!

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Σητεία από αστυνομικούς του Τμήματος Σητείας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων της περιοχής, κατηγορούμενοι για βανδαλισμούς και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Οι ανήλικοι κάλυπταν πινακίδες οδικής σήμανσης με αυτοκόλλητα και σπρέι, πράξεις που παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συμβάλλουν στην υποβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, σπρέι σε διάφορα χρώματα και αυτοκόλλητα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τις παράνομες ενέργειες.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων, καθώς είναι υπεύθυνοι για την παρακολούθηση και την καθοδήγηση των παιδιών τους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, το οποίο εξετάζει περαιτέρω στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept