Συναγερμός στην Κρήτη – Εξαφανίστηκαν δύο άνθρωποι

Οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη βρίσκονται σε συναγερμό για τον εντοπισμό δύο ατόμων που αγνοούνται από τα Χανιά τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια νεαρή γυναίκα από τη Συρία και έναν 47χρονο άνδρα από την Αλβανία, των οποίων η εξαφάνιση δηλώθηκε από τους συγγενείς τους στις Αρχές.

Η 25χρονη γυναίκα έφυγε το πρωί του Σαββάτου μετά από έναν διαπληκτισμό με τον σύζυγό της. Έφυγε παίρνοντας μαζί της χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως είναι απενεργοποιημένο. Σύμφωνα με τη δήλωση εξαφάνισης, εξέφρασε την πρόθεσή της να ταξιδέψει στη Μάλτα για να δει τη μητέρα της, αλλά δεν πήρε το διαβατήριό της μαζί, κάτι που προκαλεί έντονη ανησυχία για την ασφάλειά της.

Ο 47χρονος άνδρας εξαφανίστηκε από το σπίτι του το πρωί της προηγούμενης ημέρας, ενώ η σύζυγός του ήταν στη δουλειά. Το κινητό του τηλέφωνο επίσης είναι απενεργοποιημένο, γεγονός που δυσκολεύει την προσπάθεια των Αρχών να τον εντοπίσουν.

Οι έρευνες για την ανεύρεση των δύο αγνοουμένων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept