Ηράκλειο: Σε αστυνομικό ανήκει το αυτοκίνητο και η μηχανή που έκαψαν τα ξημερώματα!

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά ενδελεχώς την υπόθεση εμπρησμού οχημάτων στην περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο, η οποία αφορά αυτοκίνητο και μηχανή που ανήκουν σε αστυνομικό που υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο εμπρησμός να συνδέεται με υπηρεσιακούς λόγους, και πιο συγκεκριμένα με μία από τις πρόσφατες υποθέσεις που διαχειρίστηκε ο αστυνομικός. Επισταμένες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, αξιοποιώντας καταγραφές από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει σχέση μεταξύ του εμπρησμού και της υπηρεσιακής δράσης του αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η εμπρηστική ενέργεια συνδέεται με κάποια υπόθεση που χειρίστηκε ο αστυνομικός στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Καπετάν Μανώλη Μπαντουβά, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία έσπευσε στο σημείο για να κατασβέσει τις φλόγες.

Η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη και οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από τον εμπρησμό και να εντοπίσουν τους δράστες.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept