Ηράκλειο: Μια ακόμη πράξη ζωής – Έβδομη δωρεά οργάνων μέσα στο 2024!

Για έβδομη φορά μέσα στο 2024, και ενώ βρισκόμαστε ακόμα στον Αύγουστο, ένας ακόμα συνάνθρωπος μας χάρισε ζωή με δωρεά οργάνων.

Η νέα αυτή δωρεά είναι η έβδομη από την αρχή του έτους, σημειώνοντας έτσι μία αξιοσημείωτη αύξηση σε σχέση με το 2023, όταν είχαν καταγραφεί συνολικά τέσσερις δωρητές οργάνων. Αυτή η αύξηση αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση και την διάδοση της σημασίας της δωρεάς οργάνων στην κοινωνία μας.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτής της μεγάλης γενναιοδωρίας προήλθε από την οικογένεια ενός 71χρονου άνδρα από το Ηράκλειο. Με τη συναίνεση των συγγενών του, αποφασίστηκε να δοθούν τα όργανα του εκλιπόντος για να σώσουν άλλες ζωές. Συγκεκριμένα, τα νεφρά του μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, το ήπαρ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ οι κερατοειδείς χιτώνες πρόκειται να μεταφερθούν στην Αθήνα.

Αυτές οι πράξεις αλτρουισμού και ανθρωπιάς αποδεικνύουν την δύναμη της αγάπης και της συμπόνιας, προσφέροντας ελπίδα και δεύτερη ευκαιρία σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Κάθε δωρεά δεν είναι απλώς μια ιατρική πράξη, αλλά ένα μήνυμα ζωής και ελπίδας προς όλους.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept