Δέσποινα Βανδή – Βραδινή έξοδος με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης εντυπωσιάζουν με την αφοσίωσή τους ο ένας στον άλλον.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην πανέμορφη Κρήτη, όπου δεν χάνει ευκαιρία να αποδράσει από τα φώτα της δημοσιότητας και να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί, όπως αναφέρει το debater.gr.

Αναλυτικότερα, μια πρόσφατη βραδινή έξοδος του ζευγαριού στην Κρήτη, απαθανάτισε την ευτυχία και την οικειότητα που χαρακτηρίζει τη σχέση τους. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή, τους βλέπουμε μαζί σε χαλαρές στιγμές, απολαμβάνοντας το φαγητό και την παρέα τους σε ένα από τα πιο γραφικά στέκια του νησιού.

Η τραγουδίστρια, πάντα κομψή και χαμογελαστή, έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ της, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, δεν παρέλειψε να ανταλλάξει χαμόγελα με την αγαπημένη του.

Δείτε τους στην βραδινή τους έξοδο

Η Κρήτη φαίνεται να έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός του ζευγαριού, καθώς οι δυο τους έχουν επενδύσει στην αγορά ενός οικοπέδου στο νησί, όπου σχεδιάζουν να χτίσουν την εξοχική τους κατοικία. Η απόφαση αυτή μαρτυρά την επιθυμία τους να απολαμβάνουν τις ομορφιές της Κρήτης όλες τις εποχές του χρόνου και να δημιουργήσουν εκεί τις δικές τους ξεχωριστές αναμνήσεις.

Lifestyle - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept