Κρήτη όπως… Μύκονος – Οι υπερβολικές χρεώσεις στα ομπρελοκαθίσματα προκαλούν αντιδράσεις!

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αυξημένες τιμές των σετ παραλίας (δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα) στις οργανωμένες παραλίες της Κρήτης, οι οποίες φέτος έχουν φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα.

Οι επισκέπτες που αποφασίζουν να απολαύσουν μια μέρα στη θάλασσα βρίσκονται αντιμέτωποι με σοκ όταν αντικρίζουν τις υψηλές χρεώσεις. Οι τιμές για ένα σετ ξεκινούν από 35 ευρώ και φτάνουν έως και τα 60 ευρώ, ανάλογα με την τοποθεσία των ξαπλώστρων. Οι πιο προνομιακές θέσεις, κοντά στην ακτή, έχουν τις υψηλότερες τιμές, ενώ όσο πιο πίσω βρίσκονται οι ξαπλώστρες, τόσο χαμηλότερη είναι η χρέωση.

Σε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς και πολυτελείς παραλίες, οι τιμές αγγίζουν ακόμη και τα 100 ευρώ για ένα σετ, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι λουόμενοι πρέπει να καταβάλουν και επιπλέον ποσά για ελάχιστη κατανάλωση, που κυμαίνεται από 20 έως 40 ευρώ.

Αυτές οι υπερβολικές χρεώσεις έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στους επισκέπτες, οι οποίοι θεωρούν ότι οι τιμές δεν δικαιολογούνται από τα κόστη λειτουργίας και είναι υπερβολικά υψηλές. Οι διαμαρτυρίες είναι κατανοητές, καθώς οι λουόμενοι αισθάνονται ότι αντιμετωπίζονται με άδικες οικονομικές επιβαρύνσεις.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept