Hot προορισμός η Κρήτη – Γεμάτα τα ξενοδοχεία και τα airbnb

Βρισκόμαστε πλέον στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν, με νησιωτικούς και παραθαλάσσιους ηπειρωτικούς προορισμούς να γεμίζουν από επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.

Η Κρήτη, ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των ταξιδιωτών, εντυπωσιάζει με το μοναδικό φαγητό και τα πανέμορφα τοπία της.

Ο Μανώλης Μιχελαράκης, πρόεδρος εστίασης Ιεράπετρας, αναφέρει ότι η τουριστική κίνηση στην περιοχή είναι υψηλή: «Έχουμε πάρα πολύ κόσμο, τα ξενοδοχεία και τα Airbnb είναι γεμάτα». Εξήγησε ότι οι επιχειρήσεις στην Ιεράπετρα είναι προσιτές οικονομικά και προσπαθούν να διατηρούν προσιτές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου: «Τα περισσότερα καταστήματά μας δουλεύουν 12 μήνες τον χρόνο, έχουμε κόσμο όλο τον χρόνο και προσπαθούμε οι τιμές να είναι για όλους».

Οι επισκέπτες της Ιεράπετρας δεν πρέπει να παραλείψουν να επισκεφτούν τη νήσο Χρυσή, έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο. «Αξίζει για οποιονδήποτε να επισκεφτεί την Ιεράπετρα, να την επισκεφτεί», τονίζει ο Μιχελαράκης. Για την πρόσβαση στη νήσο Χρυσή, διοργανώνονται πολλές ημερήσιες κρουαζιέρες από μικρά σκάφη, που μεταφέρουν τους επισκέπτες στην αμμουδιά για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Η Κρήτη συνεχίζει να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες της, ενισχύοντας τη φήμη της ως ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept