O Λυκούργος Τσικνάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο Πυροσβέστης Λυκούργος Τσικνάκης που κατοικεί στις Μοίρες.

Πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων παιδιών, που ζει με την οικογένεια του στην έδρα του Δήμου Φαιστού, ο Λυκούργος Τσικνάκης εργάζεται σε ένα πολύ σημαντικό τομέα ύψιστης κοινωνικής ευθύνης, όπως είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Άνθρωπος υπεύθυνος και πρόθυμος να προσφέρει, ο Λυκούργος Τσικνάκης ενδιαφέρεται για τα κοινά και τον δήμο του, γι αυτό και πήρε την απόφαση να συμπορευτεί με τον μεγάλο αριθμό συνδημοτών & συνδημοτισσών του που συγκροτούν την Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Άνθρωποι της κοινωνικής προσφοράς και της ευθύνης, οργανωτικοί & εργατικοί, έτοιμοι να τρέξουν όπου χρειαστεί, όπως είναι ο Λυκούργος Τσικνάκης, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της Παράταξης μας στην μεγάλη κοινή προσπάθεια για την προκοπή του Δήμου Φαιστού, δίνοντας μας, με τη συμμετοχή τους, τη σιγουριά ότι με υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους μας μπορούμε να πετύχουμε την αναγέννηση του τόπου μας!”.

Όπως ανέφερε ο Λυκούργος Τσικνάκης:

“Ο δήμος που θα παραδώσουμε στην νεότερη γενιά, στη γενιά των παιδιών μας, θα πρέπει να είναι απαλλαγμένος από τα χρόνια προβλήματα και τις κακοδαιμονίες που τον κρατάνε πίσω στην ανάπτυξη, με ελλιπείς υποδομές και ανύπαρκτα έργα. Ο Δήμος Φαιστού έχει τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές και είναι στο χέρι μας, όλων εμάς που συμμετέχουμε στην “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, να δημιουργήσουμε έναν δήμο νέας εποχής για μας και τα παιδιά μας!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept