Ηράκλειο: Συνελήφθησαν για εμπρησμό δυο αυτοκινήτων αλλά και για ναρκωτικά

Κινηματογραφική ήταν η δράση ενός 27χρονου Ηρακλειώτη και ενός 26χρονου αλλοδαπού οι οποίοι συνελήφθησαν για υπόθεση εμπρησμού δυο οχημάτων αλλά και για ναρκωτικά.

Αναλυτικότερα, την Δευτέρα 5/8 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα που ευρίσκοντο σε ακάλυπτο χώρο στάθμευση στο Ηράκλειο.

Από την έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου με τη συνεργασία του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου προέκυψε ότι την φωτιά στα οχήματα έβαλε ένας 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος πήγε στο σημείο με κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. την εντολή για τον εμπρησμό έδωσε ένας 27χρονος Ηρακλειώτης.

Το απόγευμα του Σαββάτου 27/8 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν τον 27χρονο και εν συνεχεία τον 26χρονο οι οποίοι επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

94,6 γραμμάρια κοκαΐνης
87,52 γραμμάρια κάνναβης
Ζυγαριά
Χρηματικό ποσό 530 ευρώ
2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας
Επίσης κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η αφαιρεθείσα μοτοσυκλέτα η οποία βρέθηκε στάλθηκε για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση .

Και οι δύο κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα του εμπρησμού, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, κλοπής, παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και βίας κατά υπαλλήλων.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept