Ηράκλειο: Συγκλονίζει η σύζυγος του 51χρονου που σκοτώθηκε από πτώση πεύκου

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τον τραγικό χαμό του 51χρονου Παναγιώτη Μητρέλου, που έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από ένα δέντρο στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Ηράκλειο.

Ήταν απόγευμα της 18ης Αυγούστου 2022, όταν ο Παναγιώτης, ανυποψίαστος για τον κίνδυνο που τον παραμόνευε, στεκόταν υπομονετικά στο φανάρι περιμένοντας να ανάψει το πράσινο. Μόλις λίγες ώρες πριν, είχε γιορτάσει την ονομαστική του εορτή, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του μέρα.

Το φονικό πεύκο που βρισκόταν στη λεωφόρο αποδείχθηκε μοιραίο. Χωρίς προειδοποίηση, το δέντρο κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε, αφήνοντας την τοπική κοινωνία σε σοκ. Η υπόθεση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για την ασφάλεια των δημόσιων χώρων και την ευθύνη των αρμόδιων αρχών. Οι συγγενείς του Παναγιώτη και οι κάτοικοι της περιοχής συνεχίζουν να ζητούν δικαιοσύνη και ουσιαστικά μέτρα πρόληψης, ώστε να μην υπάρξουν ξανά τέτοια τραγικά συμβάντα.

Η σύζυγός του Παναγιώτη, δύο χρόνια μετά τον τραγικό χαμό του, συγκλονίζει με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεμάτη θλίψη και αγάπη. «Χρόνια σου Αγγελικά μωρό μου! Μας λείπεις πάντα! Πάντα θα σε αγαπάμε και θα σε κρατάμε μέσα μας με λατρεία», γράφει, εκφράζοντας την αβάσταχτη απώλεια που βιώνει η ίδια και η οικογένειά τους.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept