Θλίψη στην Κρήτη για το πολύνεκρο τροχαίο: Σήμερα Δευτέρα (19/08) το τελευταίο αντίο στους τρεις νέους που χάθηκαν

Συγκλονισμένη η κοινωνία των Χανίων, ετοιμάζεται να απευθύνει, σήμερα Δευτέρα (19/08) το ύστατο χαίρε» στα τρία παλικάρια που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης, τη στιγμή που η 22χρονη Μαρία συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη στην εντατική.

Η Κρήτη πενθεί βαθιά, καθώς τα Χανιά είναι βυθισμένα στη θλίψη. Η γη της Κρήτης θα φιλοξενήσει τον Νίκο, τον Θοδωρή και τον Αλέξανδρο, που έφυγαν τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή μετά το τρομακτικό δυστύχημα. Το τραγικό αυτό συμβάν έχει συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Με θλίψη και πόνο, οι κάτοικοι των Χανίων θα αποχαιρετήσουν τη Δευτέρα τον 19χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, Νίκο Τζαγκαράκη, στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών.

Η εξόδιος ακολουθία για τον 20χρονο Θοδωρή Τζανίδη θα τελεστεί στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Μιχάλη Αρχαγγέλου στις Μουρνιές.

Τον 15χρονο Αλέξανδρο θα τον αποχαιρετήσουν στις 3.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπου στα Λενταριανά.

 

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept