Ηράκλειο: Επείγουσα έκκληση για βοήθεια στον άστεγο Μηνά – «Στο χέρι μας είναι»

Αυτή τη στιγμή, ο Μηνάς, ένας άστεγος που βρίσκεται στην Κρήτη, αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες καθώς κοιμάται στο αυτοκίνητό του.

Με πρόβλημα υγείας που απαιτεί τη χρήση μηχανήματος Auto CPAP και χωρίς την κατάλληλη στέγη, η κατάσταση του είναι κρίσιμη. Υπάρχει άμεση ανάγκη για ένα τροχόσπιτο ή μια κλούβα για να μπορέσει να αποθηκεύσει τα προσωπικά του αντικείμενα και να βρει ένα προσωρινό καταφύγιο.

Οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν βοήθεια μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6989 47 35 98. Κάθε προσφορά, είτε σε είδος είτε με υλική υποστήριξη, θα έχει σημαντική επίδραση στη βελτίωση της κατάστασης του Μηνά.

Η έκκληση από την Όλγα:  «Φίλοι και φίλες, καλημέρα. Επανέρχομαι δριμύτερη, με λένε, Όλγα. Σας έχω ξαναγράψει για τον άστεγο, τον φίλο τον Μηνά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στο δρόμο, κοιμάται στο αυτοκίνητο. Ψάχνουμε να βρούμε τροχόσπιτο ή μια κλούβα που να μην τη χρειάζεστε, για να βάλει τα πράγματά του μέσα και, αν μπορεί, να κοιμάται. Καλώ όλους τους φίλους και φίλες που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν να βρεθεί ένα τροχόσπιτο ή μια κλούβα, ας επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6989 47 35 98.

Υστερόγραφο: Υστερόγραφο, είναι κρίμα, φίλοι και φίλες, να κοιμάται στο δρόμο όπου βρει, με πρόβλημα υγείας, οξείες αναπνευστικές ανεπάρκειες. Χρειάζεται βοήθεια από μηχάνημα Auto CPAP. Ρίμα, φίλοι και φίλες, να δείχνουμε αδιαφορία; Ας δείξουμε την αγάπη μας, την αλληλεγγύη μας. Όλοι μαζί, μία γροθιά, να βοηθήσουμε ένα άστεγο συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη. Σήμερα είναι ο Μηνάς, αύριο εγώ, μεθαύριο εσείς, κάποιο δικό σας πρόσωπο.

Τι θα κάνουμε; Θα θυμηθούμε ότι υπήρχαν άνθρωποι που χρειαζόντουσαν βοήθεια και αδιαφορούσαμε; Ο Χριστός και η Παναγία είπαν: “Έχεις δύο χιτώνες, να δώσεις τον έναν, δίνεις δύο, σου επιστρέφει ο Θεός”. Φίλοι και φίλες, γιατί βλέπει από κει ψηλά, από όπου βρίσκεται. Ας βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε, ή αν υπάρχει ένα σπίτι εγκαταλειμμένο, να μπορεί να βάλει τα πράγματά του μέσα και να κοιμάται στο αυτοκίνητο.

Στο χέρι μας είναι να δείξουμε την αγάπη μας, την αλληλεγγύη μας. Στον Μηνά, γνωστός από τον Καράβολα, άστεγος Κρήτης, μαζί με μένα την Όλγα, μαγειρεύαμε, προσφέραμε διάφορα σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Τώρα έχει ανάγκη ο Μηνάς. Αυτόν βοηθήσουμε, φίλοι και φίλες. Στο χέρι μας είναι. Περιμένω να ανταποκριθείτε. Όλοι μαζί μπορούμε να το αποδείξουμε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όλγα».

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept