Ηράκλειο: Λήστεψε μίνι μάρκετ και προσπάθησε να ληστέψει και ένα περίπτερο – Αναζητείται ο δράστης!

Τον τρόμο έζησαν το βράδυ της Τετάρτης εργαζόμενοι σε δύο επιχειρήσεις στο Ηράκλειο, όταν άγνωστος άνδρας αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από τα ταμεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό συνέβη σε μίνι μάρκετ κοντά στην πλατεία Ελευθερίας, όπου ένας άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο κατάστημα κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Απειλώντας τον υπάλληλο, κατάφερε να αφαιρέσει 300 ευρώ από το ταμείο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα για το περιστατικό.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος ή άλλος άγνωστος δράστης επιχείρησε να ληστέψει ένα περίπτερο σε κοντινή απόσταση. Αυτή τη φορά, όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη ληστεία, καθώς πελάτες μπήκαν στην επιχείρηση, αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, με το ενδεχόμενο να πρόκειται για το ίδιο άτομο να είναι αρκετά πιθανό. Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ήταν εγκατεστημένες στις δύο επιχειρήσεις, για να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη σύλληψη του δράστη.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept