Αφέθηκε ελεύθερος ο Νίκος Γιαλιτάκης – Όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Ηρακλείου για την υπόθεση

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, μετά τη σύλληψη του Αντιδημάρχου Πρασίνου Νίκου Γιαλιτάκη, του αναδόχου του έργου και του προσωπικού του.

Οι εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, με την υπόθεση να παραμένει σε εξέλιξη.

Δήλωση Καλοκαιρινού

«Η Δημοτική Αρχή του Ηρακλείου, προχωρεί και θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των δέντρων εκείνων, που αποδεδειγμένα συνιστούν κίνδυνο για την ασφάλεια των ανθρώπων.

Αυτό έχει κριθεί, έχουν ληφθεί όλες οι νόμιμες αποφάσεις και εγκρίσεις και έτσι, εκτελώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχωρούμε. Το κάναμε ήδη, έγινε σήμερα και θα ολοκληρωθεί.
Αντιδράσεις μπορεί να υπάρχουν και είναι κατανοητό. Άλλωστε, συμμερίζομαι και προσωπικά ότι η απομάκρυνση ενός δέντρου είναι κάτι δυσάρεστο. Το ερώτημα είναι τι προέχει; Προέχει η ασφάλεια; Προέχει η ανθρώπινη ζωή; Η απάντηση νομίζω είναι προφανής.

Η Δημοτική Αρχή λοιπόν προχωρεί, θα αναλάβουμε οποιοδήποτε κόστος για αυτό, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε προσωπικού κόστους. Περιμένουμε βεβαίως και από όλες τις υπόλοιπες αρχές να ενεργήσουν σύμφωνα με το καθήκον τους και βεβαίως όλοι ευρισκόμενοι στο πλαίσιο της νομιμότητας».

 

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept