Κρήτη: Βαριά θλίψη για τον θάνατο του Κώστα Κονταδά

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για τον θάνατο του Κώστα Κονταδά, τέως δημάρχου Καντάνου, ενός εκλεκτού και αγαπητού μέλους της κοινωνίας μας”, αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης (ΔΗΠΕΘΕΚ).

Και προσθέτει: “Ο Κώστας Κονταδάς διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης κατά την περίοδο 2000-2003 και πρόσφερε με την εμπειρία του και τις γνώσεις του τα μέγιστα και με αποτελεσματικότητα, με κυρίαρχο στοιχείο την αγάπη του για το Θέατρο Κρήτης και τον πολιτισμό του τόπου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια και το προσωπικό του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης, εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, για την απώλειά του”.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα – ψήφισμα η Ένωση Δημάρχων Κρήτης (ΕΝ.ΔΗ.Κ.) σημειώνει:

“Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του αγαπητού συναδέλφου και μέλους της Ένωσής μας, Κώστα Κονταδά, πρώην δημάρχου της ιστορικής και μαρτυρικής Καντάνου Χανίων.

Ο εκλιπών συνάδελφος, καθηγητής Μαθηματικών που υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση από θέσεις ευθύνης, διακόνησε με επιτυχία και την Αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος του ιστορικού και μαρτυρικού Δήμου Καντάνου από το 1991 μέχρι το 2007.

Ο Κώστας Κονταδάς υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Δικτύου μέχρι το έτος 2007.

Επίσης διετέλεσε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων προς την Ελλάδα.

Ο Κώστας Κονταδάς παρέμεινε ενεργός πολίτης μέχρι τέλους και μάλιστα η αγάπη του για προσφορά ήταν τόσο μεγάλη που στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 συμμετείχε ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος και εξελέγη πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καντάνου,

Θα παραμένει στη μνήμη µας ως ένας εξαιρετικός συνάδελφος και φίλος που υπηρέτησε με αγάπη τον και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά µας στην οικογένειά του και τους οικείους του”.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept