Κρήτη: Δύο συλλήψεις για μπαλωθιές και υπόθαλψη εγκληματία

Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν χθες, 31 Αυγούστου 2024, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία.

Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έπεσαν άσκοποι πυροβολισμοί, γεγονός που οδήγησε στην κινητοποίηση των αρχών. Το επόμενο πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο της εκδήλωσης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ κάλυκες πυροβόλων όπλων. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του καταστήματος και του διοργανωτή της εκδήλωσης, οι οποίοι αρνήθηκαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα του ατόμου που προέβη στους άσκοπους πυροβολισμούς.

Η προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, με στόχο τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών στους εμπλεκόμενους.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept