Ηράκλειο: Θύμα απάτης ηλικιωμένη που έχασε 4.500 ευρώ και κοσμήματα – Πώς την έπεισαν να τα δώσει

Μια 75χρονη γυναίκα στην Κρήτη έπεσε θύμα απάτης, όταν άγνωστος την εξαπάτησε μέσω τηλεφώνου, εκμεταλλευόμενος τα συναισθήματά της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι, όταν ο δράστης τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, ισχυριζόμενος ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε σοβαρό ατύχημα και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου χρειαζόταν επειγόντως αίμα για να σωθεί η ζωή της.

Ο απατεώνας, που φαινόταν να γνωρίζει προσωπικά στοιχεία της οικογένειας και λεπτομέρειες για τη γειτονιά της, έπεισε την ηλικιωμένη να παραδώσει 4.500 ευρώ και κοσμήματα. Η συνάντηση κανονίστηκε έξω από μια εκκλησία στην περιοχή της εφορίας στην Κνωσού, όπου η 75χρονη γυναίκα παρέδωσε τα χρήματα και τα κοσμήματα χωρίς να επικοινωνήσει με τους συγγενείς της, όπως της είχε υποδείξει ο δράστης.

Δυστυχώς, η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε την απάτη μόνο αφού είχε ήδη παραδώσει τα χρήματα, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τους οικείους της και να υποβάλει καταγγελία στην Αστυνομία. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept