Κρήτη: Βαριά θλίψη για τον 39χρονο Γιάννη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα

Με σπαρακτικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Γιάννη Αποκορωνιωτάκη, τον 39χρονο άνδρα ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή του Ρεθύμνου.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο 39χρονος εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στο οδόστρωμα. Από την πτώση του τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο ο νεαρός λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε.

Ο εκλιπών εργαζόταν σε ψητοπωλείο στην περιοχή της Καλλιθέας και ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, με πολλές κοινωνικές επαφές.

Ο πρόωρος χαμός του προκάλεσε σοκ στους οικείους του, βυθίζοντάς τους στο πένθος.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα στο Γεράνι Ρεθύμνου, απ’ όπου και καταγόταν.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Η σορός του 39χρονου θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 4 το απόγευμα.

 

 

goodnet.gr

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept