Δυο νέες απάτες ερευνούν οι αστυνομικοί στην Κρήτη

Δύο νέες υποθέσεις εξαπάτησης ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο, με θύματα δύο γυναίκες ηλικίας 31 και 22 ετών.

Οι υποθέσεις παρουσιάζουν κοινά χαρακτηριστικά, καθώς ο τρόπος δράσης του επιτήδειου είναι ο ίδιος, και τα συνολικά ποσά που εκλάπησαν από τους λογαριασμούς των θυμάτων ανέρχονται σε 1200 ευρώ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι δύο γυναίκες δέχτηκαν τηλεφωνήματα από άγνωστο αριθμό. Ο δράστης, που συστήθηκε ως λογιστής του εργοδότη τους, ζήτησε προσωπικά στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι δικαιούνταν κάποιο επίδομα. Οι γυναίκες, πιστεύοντας ότι πρόκειται για νόμιμη διαδικασία, παρείχαν τα στοιχεία των τραπεζικών τους λογαριασμών. Στη συνέχεια, διαπίστωσαν ότι τα ποσά από τους λογαριασμούς τους είχαν μεταφερθεί σε άλλους λογαριασμούς.

Στην πρώτη περίπτωση, η γυναίκα που επικοινώνησε στις 11 Σεπτεμβρίου είδε να αποσπώνται 650 ευρώ, ενώ την επόμενη ημέρα, ο δράστης επικοινώνησε με τη δεύτερη γυναίκα και απέσπασε 550 ευρώ. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την εξιχνίαση των υποθέσεων.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept